Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2016 16:47 - Lords Mobile BGb
Автор: expectation Категория: Други   
Прочетен: 2778 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 29.08.2016 17:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Добре дошли на всички които играят Lords Mobile. Това което ще видите тук е напътствие за играта и много полезна информация за всеки който иска да се развива добре.


                        image

Тази информация стига до вас благодарение на основания гилд в кралство 7 : 

BGb - bulgarian brothers

Този гилд е направен с цел за една по-добра и забавна игра. Всеки който желае може да се присъедини към нас. В тази игра ще срещнете гилдове и хора от всеки край на света. Приятна игра!

----------------------------------------------------

Напътствие за начинаещи: Как да се защитим.
Всеки един от вас ще бъде атакуван многобройно и това няма как да се избегне. В началното развитие няма ефективен начин да се защитите срещу играчите с по-голяма сила от вашата. Всичко което може да направите е да минимизирате загубите когато ви нападат.

Две от най-важните неща за добра защита.
1) Не позволявайте командира ви да бъде пленен! При евентуално залавяне на командира ви това ще се отрази на икономиката ви за 4 дена, а ако го екзекутират дори и повече!
2)Не позволявайте войниците ви да бъдат убити. Те са много скъпи и отнема много време за правенето на нови!

Други важни неща за защитата на вашите ресурси и замъка.
  Защита на вашият командир и войниците ви.

1 ) Shelter (скривалище)  -                                                                                                                                                                                                                            image
 
Можете да скриете вашия Командир и войниците във вашието скривалище  до 12 часа . Трябва да правите това при всяка удобна възможност.. Това е най-лесният и най-ефективният начин за опазване на Командира и войниците ви в безопасност . Когато достигнете Castle (замък) 25 ниво можете да сложите 200,000 войници във вашето скривалище плюс допълнителни 10 000 , ако вашият Командир е с ранг 8. Винаги крийте вашият Командир и войниците ви когато не играете!

2)
Shielding (щит) -

                     image

Това е прост моетод, но също така е много скъп. Най-евтиният начин да сте постоянно под щит е да се купи 8 часов щит който стува 1500 монети или 1 ден щит който струва 1000 кристала. Можете да си купите Shields (щитове) в Mall Gem магазин за пазарене), но не си заслужава да си харчите парите или кристалите за него на този етап.

3) Ghost Rally (не ефективно рали) -

                     image

Това определено е най-добрият метод за защита на вашият командир и войска, докато не направите до 500 000 войника. Ghost rally работи като си набележете някой вражески замък и кликнете върху него и изберете опция Rally като след това настройвате таймера на 8 часа. Не забравяйте да добавите цялата ви войска и командира. Това ще ги пази в безопасност в продължение на 8 часа или времето което сте задали. Идеята на така нареченото Ghost Rally е, че когато влезете в играта винаги можете да откажете ралито преди да е изтекло времето за което се провежда. Ако не го направите, при достигане на вражеската цел войската ви ще атакува замъка. Докато са в движение войската ви винаги може да откажете ралито преди да достигне целта си. Поради тази причина гледайте винаги мишената ви да е колкото се може по-далече. Ако се прави правилно ралито може да защити войската и командира ви в продължение на 10 часа. Мишената която избирате трябва да бъде без гилд и не активен играч. По този начин няма да навредите на никого и ще избегнете бъдещи нежелани конфликти.
Ghost rally държи командира и войската ви в безопасност. Можете да правите това рали всеки път преди да излезете от играта за безопасност на вашата войска и командир.
4) Reinforcing (подкрепление) -

             image

Можете да изпратите вашата войска като подкрепление на член от гилда ви с пуснат щит или на друг който е толкова силен, че не биха го атакували. За да направите това просто кликвате върху замъка му и избирате reinforce. Важно е да знаете, че при
reinforoce не можете да изпратите Командира ви, а само войниците.

4) Infirmary (военна болница) -

           image

Военните болници не могат да ви защитят, но могат да предотвратят избиването на войниците ви. При евентуална атака войниците ви отиват директно във военната болница. Според зависи от капацитета им вие можете да ги излекувате. Много по-евтино е от правенето на нови войници и е много по-бързо. Препоръчва се да имате минимум 7 военни болници. Мое лично мнение е да не правите повече войници от колкото може да поберат болниците ви. Развивайте ги винаги на максимум!

 Следва продължение...


Тагове:   lords mobile bulgaria,


Гласувай:
1




1. daniela002 - Кога ще има продължение?
12.04.2018 23:35
Очаквам продължението.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: expectation
Категория: Други
Прочетен: 6062
Постинги: 1
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031